The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Her har du lørdagens rygtebørs.

Gareth Bale har ifølge Daily Mirror sagt til den walisiske landsholdsmanager, Ryan Giggs, at han har tænkt sig at blive i Real Madrid til næste sæson, selvom den manglende spilletid nok vil gøre ham rusten til den EM-slutrunde, som landet har kvalificeret sig til i sommeren 2021. (Du kan se en video om Gareth Bale øverst på siden).

Chelsea er kommet med et tilbud på den tyske målmand, Marc-André ter Stegen, som er en af de få spillere, der som udgangspunkt ikke er til salg i FC Barcelona. Daily Mail har mere om den sag.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Sky Sports skriver, at Inter gerne vil købe den franske midtbanespiller, Tanguy Ndombélé, som er Tottenhams rekordindkøb. Men Spurs er ikke interesseret i salg – højest i at udleje.

Mere Sky Sports. De skriver også, at FC Barcelona skal være kommet med et tilbud til Chelseas brasilianske fløjspiller, Willian, der er kontraktfri, og som der derfor ikke skal betales overgangssum for.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Oprykkerne fra Leeds vil ifølge Daily Star have fat i to af klubbens tidligere spillere. Det er Evertons engelske midtbanespiller, Fabian Delph, samt venstrebacken Danny Rose, som Tottenham i det sidste halve år har haft udlejet til Newcastle. Om ham gælder det dog, at han ikke nåede at spille kampe for klubben, inden han i sin tid blev solgt til Spurs.

Og mere Daily Star. De skriver også, at West Ham er foran Arsenal i kampen om at sikre sig den tidligere engelske landsholdsspiller, John Stones. Midterforsvareren ser ud til at have udspillet sin rolle i Manchester City.

Den mexicanske angriber, Raúl Jiménez, er på vej til Manchester United fra Wolverhampton, som selv har sikret sig den portugisiske angriber, Paulinho fra Braga. Daily Express har historien.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top