The perfect guide to the casino

Brøndby-bosser om fjerdeplads: Vi går ikke rundt med armene over hovedet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Brøndby samler som udgangspunkt ikke på fjerdepladser. Men både træner Niels Frederiksen og fodbolddirektør Carsten V. Jensen

Niels Frederiksen og Carsten V. Jensen blåstempler Brøndbys sæson, selvom det ikke blev til medaljer, sådan som målsætningen var inden sæsonen.

– Der er ingen i Brøndby, som går rundt med armene over hovedet over en fjerdeplads. Det skal vi aldrig gøre, og det kommer vi aldrig til, siger Carsten V: Jensen til klubbens hjemmeside. Det skriver Ritzaus Bureau.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

I vinterpausen solgte Brøndby Kamil Wilczek, Dominik Kaiser og Hany Mukhtar, som i efteråret scorede to tredjedele af holdets mål. Og på den baggrund er klubben tilfreds med, at det lykkedes at komme i mesterksabsslutspillet og at blive nummer fire.

I de ti kampe i mesterskabsslutspillet vandt Brøndby kun tre, men de tabte omvendt kun to. Og mod de tre medaljevindere, FCM (guld), FCK (sølv) og AGF (bronze) tabte de blå-gule ikke en eneste kamp.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Vi skal også være tilfredse, når der bliver leveret solidt, med de forudsætninger der er til rådighed. Og det er der blevet, vil jeg sige, mener Ccarsten V. Jensen, som roser træner-teamet med Niels Frederiksen i spidsen for at få meget ud af lidt.

– Vi må konstatere, at vi i foråret havde for store problemer med at skabe store chancer og score mål som en generel ting. Det havde ikke nødvendigvis kun noget at gøre med, at vi mistede nogle målscorere på holdet. Det har også noget at gøre med, at vi skal arbejde mere, med de relationer vi har på banens sidste tredjedel, siger Niels Frederiksen.

(Video: Højdepunkter og mål fra kampen mellem FCN og Brøndby).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top