The perfect guide to the casino

Kæmpe sviner af FC København: N’Doye afslører grunden til bruddet i LANGT Instagram-opslag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Dame N’Doye har ytret sin utilfredshed på Instagram, hvor han langer ud efter klubben oven på bruddet, der blev bekræftet i går.

FC København og Dame N’Doye kunne ikke blive enige om en kontraktforlængelse, og derfor er den 35-årige senegaleser fortid i klubben.

Ståle Solbakken fortalte, at det var økonomien, der skilte parterne ad, og det bekræfter den målglade angriber i et langt og opsigtsvækkende skriv på Instagram. Han hentyder til, at buddet fra løverne var så lavt, at de nærmest tvang ham ud.

Læs også: Brøndby IF jagter gammel kending!

– I spørger alle, hvorfor jeg rejser. Jeg rejser ikke, men nogle tilbud betyder rejs. Det er under alle omstændigheder sådan, det er, skriver han blandt andet i opslaget, som du kan se her.

Opslaget blev lagt op for en time siden og er siden liket adskillige gange. Blandt andet har Pieros Sotirou og Zeca liket det.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Ståle Solbakken udtalte følgende om økonomien, da man i går offentliggjorde, at man ikke var nået til enighed med Dame N’Doye om en ny kontrakt.

– Det er klart, at de alvorlige skader og hans alder har gjort, at vi har måtte være ansvarlige i forhold til økonomien i det, men vi har strukket os så langt, vi overhovedet kunne i den nuværende situation, og vi har givet et godt og fair tilbud, mener vi.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: De bedste N’Doye-mål: Fræk hæl-scoring og ikonisk mål mod græsk storklub

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top