The perfect guide to the casino

Brøndby vil have Patrick da Silva – Og Patrick da Silva vil have Brøndby

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Brøndby IF og Patrick da Silva kan blive genforenet denne sommer, skriver Sjællandske.

Brøndby IF har ikke lagt skjul på, at de jagter en venstreback, når de efter alt at dømme sender Anthony Jung til tysk fodbold denne sommer.

En gammel kending bliver nu meldt på rygtebørsen, for Patrick da Silva, der fik sin fodboldopdragelse på Vestegnen, kunne være på vej retur.

Det er Sjællandske, der bringer rygtet om, at Lyngby-profilen kan være på vej retur til Brøndby IF, som han officielt forlod tilbage i 2017.

– Det bliver også spændende at se, hvor Patrick da Silva ender. Han har først kontraktudløb i sommeren 2022, men Brøndby menes interesseret i ham, da backen Anthony Jung gerne vil tilbage til Tyskland. Patrick da Silva kommer fra Vestegnen og er ikke uinteresseret i at vende tilbage, skriver mediet.

Ifølge mediet skal Brøndby punge ud med et par millioner for at få grønt lys af Lyngby, der har papir på Patrick da Silva frem til 2022.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Patrick da Silva forlod Brøndby IF til fordel for FC Nordsjælland, men hans ophold i Farum-klubben blev ødelagt af afhængighed af gambling.

Den i dag 25-årige venstreback fik dog karrieren på rette køl i Roskilde, hvilket sikrede ham et skifte til Lyngby BK, hvor han er en af de bærende kræfter.

Patrick da Silva fik sin Superliga-debut for Brøndby IF den 3. marts 2013 hjemme mod Randers. Dengang var han blot U/19-spiller.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Bekræftet: Angriber færdig i Brøndby – se ham brænde kæmpe chance!

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top