The perfect guide to the casino

CHOK: FCK-boss lander kæmpe-job i Premier League-klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Johan Lange fra FCK bliver ny sportsdirektør i Aston Villa, der lige netop har sikret sig en sæson mere i Premier League.

Den hidtidige tekniske direktør i FC København, Johan Lange, stopper med øjeblikkelig virkning i den københavnske Superliga-klub for at tiltræde en stilling som sportsdirektør i Aston Villa.

– Vi er stolte og glade på Johans vegne over, at han har fået den her spændende mulighed i Premier League, og vi ville selvfølgelig ikke stå i vejen for ham. Det er et bevis på, at Johan er utroligt dygtig til sit arbejde og har leveret flot i FCK gennem de seneste seks år, siger FCKs manager, Ståle Solbakken, til klubbens hjemmeside.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Som klub sætter vi en ære i ikke kun at udvikle dygtige fodboldspillere – men også dygtige ledere og medarbejdere. Det er også et stærkt bevis på, at FCK med sine kraftige overpræstationer i Europa vækker opsigt i de store ligaer, og vi bliver nær-studeret, ligesom både spillere, trænere og ledere blive attraktive, siger FCKs norske manager.

– Jeg er spændt og beæret over at få denne mulighed i en historisk klub, der er på vej fremad, siger 40-årige Johan Lange til Aston Villas hjemmeside.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Aston Villa klarede frisag i bunden af Premier League med en fin slutspurt, der kulminerede med 1-1 ude mod West Ham på sidste spilledag. Derved kunne hverken Watford eller Bournemouth nå dem, og Norwich var allerede rykket ned.

Birmingham-klubben fyrede tidligere på ugen sportsdirektør Jesus Garcia Pitarch, mens træner Dean Smith fik lov at fortsætte på sin post.

(På videoen øverst på siden kan du se Johan Lange give gode råd til Ståle Solbakken).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top