The perfect guide to the casino

Cardiff tog revanche – men Fulham er klar til milliard-kampen mod danskerklubben

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Cardiff vandt onsdag aftens returkamp mod Fulham, men London-klubben vandt samlet og er klar til play-off finalen mod Brentford.

I den første kamp på hjemmebane havde Cardiff tabt 0-2 til Fulham, men torsdag aften tog waliserne revanche på Craven Cottage i London ved at vinde 2-1. Det var dog ikke nok til at forhindre Fulham i at komme i play-off finalen.

Cardiffs midterforsvarer, Curtis Nelson, bragte gæsterne fora i det ottende minut, men mindre end et minut efter sørgede Fulhams congolesiske midtbanespiller, Neeskens Kebato, for at bringe balance i regnskabet.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Gæsternes offensive midtbanepsiller, Lee Tomlin, hamrede Cardiff foran i anden halvleg, og resten af kampen jagtede udeholdet et ekstra mål, der ville have sikret dem forlænget spilletid. Der spilles ikke med reglen om udebanemål i disse kampe, så en sejr på 3-1 havde ikke givet Cardiff den samlede sejr. Men de havde fået en halv time mere til at sikre den i. (Du kan se alle tre mål på videoen øverst på siden).

Fulham holdt dog fast i den samlede føring, og dermed bliver der lokalopgør i playoff-finalen, der undertiden går under navnet milliard-kampen, fordi vinderen får 1,4 milliarder kroner i tv-penge for at rykke op i Premier League.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Fulham skal i finalen nemlig møde et andet hold fra det vestlige London i skikkelse af Brentford, der har dansk træner, Thomas Frank, og hele syv danske spillere i spillertruppen.

Milliardkampen spilles tirsdag 4. august på Wembley.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top