The perfect guide to the casino

AGFs Tingager rasende på OB’er: Vis respekt for modstanderen!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

AGFs Frederik Tingager var utilfreds med udtalelser fra OBs Kasper Larsen inden playoff-kampen.

AGF vandt 2-1 over OB og er demred klar til Europa League-kvalifikationen. Men efter kampen afslørede hjemmeholdets Frederik Tingager, at han var blevet provokeret af udtalelser fra OBs Kasper Larsen, der iøvrigt endte med at score OBs reduceringsmål.

Kasper Larsen havde til OB-fanmediet obstruktion.dk inden kampen sagt, at ‘så er AGF heller ikke bedre’.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– AGF har et ry for, at selvforståelsen er meget høj. Men det må jeg sige, at det er den også i OB. De har ikke spillet mod top seks-hold i flere uger, og så skal vi høre på sådan noget dér. I AGF tror vi på, at vi kan slå alle. Men vi har respekt for dem, vi møder. Og det synes jeg også, OB burde have for os. Derfor var jeg lidt indebrændt, men det er jo deres måde at gøre det på, sagde Frederik Tingager efter kampen ifølge stiften.dk

– Når jeg læser sådan noget, så bliver jeg motiveret for at give dem en lektion, og det mener jeg, vi gjorde i første halvleg, sagde Frederik Tingager, der selv har en fortid som OB-spiller.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Man skal have respekt for sin modstander. Vi har spillet en fantastisk sæson og så skal vi læse sådan noget fra vores modstander; ‘så gode er AGF heller ikke’. Men jeg synes nu, vi beviste i dag, at vi var klart bedre end OB, sagde AGF-forsvareren.

Det var fjerde sidste gang, vinderen af nedryknings-spillet skulle spille mod et hold fra mesterskabs-spillet om en plads i de europæiske turneringer. Med den nye struktur med kun 12 Superliga-klubber bliver kampen afskaffet. I de fire år med 14 hold vandt holdet fra mesterskabsspillet hver gang.

(Du kan se, hvordan det gik til, da AGF slog OB på videoen øverst på siden, hvor der er højdepunkter og mål).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top