The perfect guide to the casino

Stjernen er skadet og ude af spillet: Det kan koste Champions League-trofæet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Paris Saint-Germain må klare sig uden den ene af klubbens to største stjerner, verdensmesteren Kylian Mbappé, i Champions League-kvartfinalen mod Atalanta.

Kylian Mbappé blev fredag skadet i den franske pokalfinale mod St. Etienne, som Paris Saint-Germain vandt 1-0. Og han bliver ikke klar til kvartfinalen i Champions League mod Atalanta.

Det skriver Paris Saint-Germain på klubbens hjemmeside.

Italiensk storopgør! Inter og Christian Eriksen tager imod Napoli, og nu har eksperten fundet et genialt spilforslag til odds 12.00!

– Der er tale om en forstuvet ankel, som vil holde Kylian Mbappé ude i cirka tre uger, hedder det om den ene af klubbens to største stjerner. Den anden er brasilianeren Neymar.

At Kylian Mbappé ikke kan spille, er et alvorligt slag mod Paris Saint-Germains ambitioner om at vinde Champions League. Det er klubbens største prioritet i denne sæson, hvor de franske mestre har 50-års jubilæum.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Klubben har aldrig tidligere vundet Europas stærkeste og mest prestigefyldte turnering. Den eneste franske klub, der har vundet Champions League, er Olympique Marseille, som vandt i 1993.

Hvis Paris Saint-Germain vinder over Atalanta, skal de møde vinderen af kampen mellem Atlético Madrid og RB Leipzig i semifinalen. Her kan Kylian Mbappé muligvis nå at være med, hvis det ellers lykkes for franskmændene at overvinde italienerne.

(Du kan se, hvordan det gik til, da Kylian Mbappé blev skadet på videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top