The perfect guide to the casino

Godt nyt for Thomas Frank inden skæbnekamp: Ingen karantæne for det røde kort

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Thomas Frank og Brentford kan glæde sig over, at det røde kort til Rico Henry er blevet annulleret. Dermed kan han være med i returkampen i play-off semifinalen mod Swansea.

Træner Thomas Frank var rasende efter søndagens nederlag til Brentford mod Swansea i den første play-off semifinale.

Dels fordi holdet havde tabt 0-1, men nok mest af alt fordi venstrebacken Rico Henry var blevet udvist midt i anden halvleg, hvor stillingen stadig var 0-0. Og der spilles ikke med VAR i playoff, så der var ikke mulighed for dommeren til at se situationen en gang til. (Du kan se situationen på videoen øverst på siden).

Italiensk storopgør! Inter og Christian Eriksen tager imod Napoli, og nu har eksperten fundet et genialt spilforslag til odds 12.00!

Den tidligere Brøndby-træner sagde med det samme, at Brentford ville protestere over det røde kort, så Rico Henry ikke ville få karantæne til returkampen og en eventuel finale.

Og Brentford har fået medhold i sin anke, således at karantænen nu er annulleret af det engelske fodboldorbund (FA). Det fremgår af klubbens tweet, som du kan se herunder:

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Der er returkamp onsdag, hvor Brentford med de mange danskere skal vinde med mindst to mål for at komme i play-off finalen. Mandag vandt Fulham den første kamp i den anden semifinale mod Cardiff med 2-0.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top