The perfect guide to the casino

Bo Henriksen slutter i Horsens: Derfor stopper jeg

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Bo Henriksen stopper som cheftræner i AC Horsens, når kontrakten udløber næste år.

Efter syv år på posten som cheftræner vælger Bo Henriksen at stoppe i AC Horsens efter næste sæson.

– Jeg kom til klubben i sommeren 2014, da AC Horsens havde store økonomiske udfordringer, og egenkapitalen var mere eller mindre væk. Så der lå en masse udfordringer og en ny økonomisk virkelighed, hvor vi skulle tilpasse den sportslige sektor ud fra nogle strenge økonomiske rammer, siger Bo Henriksen ifølge Horsens Folkeblad.

Italiensk storopgør! Inter og Christian Eriksen tager imod Napoli, og nu har eksperten fundet et genialt spilforslag til odds 12.00!

– Jeg har haft et forbilledligt samarbejde med alle i og omkring AC Horsens, der er så mange dygtige og innovative mennesker i den her fodboldklub, og jeg er stolt over at have været med til at skabe et super sundt fundament for fremtiden, såvel økonomisk som sportsligt. Grunden til at jeg melder det ud nu, er for at give AC Horsens de bedste forudsætninger for at sammensætte klubbens nye sportslige ledelse, siger Bo Henriksen.

– Jeg kan kun rose Bo Henriksen for en rigtig flot indsats gennem seks år. Han har været med til at skrive historie i AC Horsens, og han har i den grad været med til at rykke klubben på alle parametre. Han har store fodboldfaglige og menneskelige kvaliteter, og der er ingen tvivl om, at han har sat et markant aftryk i klubben, siger klubbens direktør, Kristian Nielsen.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Den nu 45-årige Bo Henriksen kom til den østjyske klub efter syv år som træner i Brønshøj. Inden da havde han haft en meget omskfitelig karriere som spiller, der bl.a. bragte ham til OB, Herfølge, Køge, Brønshøj, Kidderminster, Bristol Rovers og flere islandske klubber.

Hvad fremtiden bringer for Bo Henriksen melder historien intet om.

(Du kan se video med AC Horsens øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top