The perfect guide to the casino

Aston Villa klarede frisag i bunden: Det kan koste mange millioner for Manchester United!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Det bliver dyrt for Manchester United, hvis de vil have fat i Jack Grealish fra Aston Villa, der lige nøjagtig klarede frisag i sidste spillerunde i Premier League.

Aston Villa spillede i sidste runde af Premier League 1-1 mod West Ham, og det var nok til at redde Aston Villa fra nedrykning. (Du kan se målet fra Jack Grealish i videoen øverst på denne side).

Og dermed har Aston Villa fået selvtillid i forhold til Jack Grealish, som klubben gerne vil beholde, men som Manchester United gerne vil købe.

Italiensk storopgør! Inter og Christian Eriksen tager imod Napoli, og nu har eksperten fundet et genialt spilforslag til odds 12.00!

Ifølge britiske Metro vil Aston Villa forlange en overgangssum på 75 millioner pund (625 millioner kr.9, og midt i en corona-tid er det mere, end selv Manchester United vil betale.

Manchester United er fremdeles interesserede, selvom midtbanen er blevet styrket, fordi klubben i januar købte Bruno Fernandes af Sporting Lissabon, ligesom franske Paul Pogba er tilbage efter en lang skadespause.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

De uafgjorte kampe mod Southamton (2-2) og West Ham (1-1) har dog overbevist Manchester Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjær, om, at han har brug for en større bredde på holdet.

Metro skriver, at Manchester Uniteds første bud formentlig vil være på 45 millioner pund (380 millioner kr.) med forskellige bonus-ordninger. Et sådant bud vil Aston Villa imidlertid feje af bordet, fordi klubben mener, at de har fat i den lange ende i forhandlingen.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top