The perfect guide to the casino

Thomas Frank vil have rødt kort annulleret: Vi spiller altså om 1,4 milliarder!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Thomas Frank er meget utilfreds med, at Brentford-spilleren Rico Henry blev udvist i den første play-off kamp mod Swansea. Den danske træner forlanger det røde kort annulleret.

Brentford er pressede efter den første play-off semifinale mod Swansea, som holdet tabte med 0-1. Og bedre bliver det ikke af, at Rico Henry midtvejs i anden halvleg blev vist ud efter en hård tackling, der efter Thomas Franks mening ikke var til rødt kort.

Uheldigvis for ham og London-klubben er der dog ikke VAR til rådighed i play-off kampene, så dommerens afgørelse kan der ikke umiddelbart gøres noget ved.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Vi spiller to kampe om oprykning til Premier League og et beløb på 170 millioner pund (1,4 milliarder kroner), sagde Thomas Frank efter kampen til Sky Sports. Det skriver Ritzaus Bureau.

– Folk er nødt til at være helt sikre, når de træffer sådanne beslutninger. Jeg kan ikke forstå, hvorfor vi ikke kan have VAR i de her kampe. Det var absolut ikke et rødt kort. VAR ville helt sikkert ikke have givet det, sagde Brentfords danske træner.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Jeg forventer 100 procent, at det bliver annulleret, så Rico kan spille onsdag aften, sagde Thomas Frank.

Den første kamp i den anden kamp står mellem Cardiff og Fulham spilles mandag aften. Vinderne mødes i en finale, og vinderen af den kamp rykker op sammen med de to hold, der sluttede øverst i The Championship – dvs. Leeds og West Bromwich.

(Du kan se højdepunkter og mål fra kampen mellem Swansea og Brentford øverst på denne side).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top