The perfect guide to the casino

Solskjær efter tredjeplads: Gider ikke høre mere vrøvl

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær mener, at tredjepladsen i Premier League beviste, at han havde ret, og at kritikerne havde uret.

Manchester United vandt i sidste runde på udebane 2-0 over Leicester, og dermed sikrede klubben sig tredjepladsen efter en fantastisk slutspurt uden nederlag i 14 Premier League-kampe.

Og derfor var manager Ole Gunnar Solskjær godt tilfreds efter en sæson, der har budt på megen kritik af nordmanden på grund af de meget svingende resultater i efteråret.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Det er en stor præstation, vi har udført. Jeg har det her job, og jeg gør på min måde. Andet kan jeg ikke gøre, sagde Ole Gunnar Solskjær efter sejren over Leicester.

– Spillerne har købt ind på mine planer, og vi er kommet så langt, som vi er, fordi vi er et hold. Jeg er meget tilfreds og meget stolt over, hvad spillerne har præsteret, sagde nordmanden ifølge Daily Mirror.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Der var en masse forudsigelser om, at vi ville blive nummer seks eller syv, så på den baggrund er det da meget godt gået, at vi blev nummer tre. Når jeg bliver kritiseret, så får det mig bare til at tro endnu mere på det, jeg gør, sagde Ole Gunnar Solskjær.

Sæsonen er ikke forbi endnu for Manchester United, som stadig er med i denne sæsons Europa League. Her skal klubben spille returkamp mod LASK Linz efter at have vundet den første kamp 6-0. Lykkes det at gå videre samlet, venter et opgør i slutrunden i Tyskland mod vinderen af FC København og Istanbul Basaksehir.

(Øverst på siden kan du se en video med højdepunkter og mål fra Manchester Uniteds sejr over Leicester).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top