The perfect guide to the casino

Juve-træner jubler over mesterskabet: – Hvis de kan vinde med mig, så må de være gode!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Juventus vandt søndag det italienske mesterskab, og bagefter var træner Maurizio Sarri i det selvironiske hjørne.

– Hvis de kan vinde med mig som træner, så må de være gode, sagde Maurizio Sarri efter sejren på 2-0 over Sampdoria, som sikrede mesterskabet, selvom der stadig mangler to runder.

Selvom mesterskabet er kommet i hus, er Maurizio Sarri truet af fyring. Dels fordi mesterskabet ikke er kommet så overbevisende i hus som tidligere – men mest af alt fordi hans forhold til spillertruppen ikke er det bedste.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Maurizio Sarri blev den ældste førstegangsvinder af det italienske mesterskab i en alder af 61. I sidste sæson førte han Chelsea til sejr i Europa League.

– Der er en særlig følelse ved det. Det er klart. At vinde mesterskabet er ikke nemt. Man må ikke tage sejre eller mesterskaber for givet. Det er den største fejl, man kan begå i fodbold, sagde Maurizio Sarri ifølge football-italia.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Holdet fortjener alt den ros, det kan få for at bevare sulten og motivationen. Det har været en svær sæson, sagde Maurizio Sarri, som derved også henviste til, at turneringen undervejs har været afbrudt på grund af corona-pandemien.

Juventus’ mesterskab er det nummer 36 ialt, og det er det niende mesterskab i træk. Juventus er den første klub i en af Europas fem største ligaer, der vinder ni mesterskaber på stribe.

(Sejren på 2-0 over Sampdoria kom i hus efter mål af Cristiano Ronaldo og Federico Bernardeschi. Du kan se en video med Cristiano Ronaldo øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top