The perfect guide to the casino

FCM’s mulige scoop efter guldtriumf: Tidligere stjerne på vej?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

FC Midtjylland vil meget gerne have Pione Sisto tilbage, så han kan styrke offensiven. Kantspilleren overværede guldkampen mod AaB søndag aften.

FCM er danske mestre og dermed klar til kvalifikationen til Champions League. Og her kunne de godt tænke sig at kunne bruge Pione Sisto.

Den tidligere FCM-fløj er ikke fast mand i spanske Celta, og hans udflugt i privatbil på 2.800 kilometer op igennem Europa midt i den værste corona-periode har ikke forbedret hans situation.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Lad os endelig få Sisto tilbage. Han er en fantastisk spiller, og sidst han var her, var han jo magisk. Men det er jo hypotetisk for mig at sige, siger FCMs midterfprsvarer, Erik Sviatchenko, til Ritzaus Bureau.

– Det er op til Pione selv. Han er klog og dygtig, og hvis han synes, det er det rigtige, så må vi se. Han er i hvert fald velkommen, siger Erik Sviatchenko.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Vi skal finde den rigtige spiller med de rigtige kvaliteter. Jeg er enig i, at vi er rigtig stærke defensivt, så det er nok et sted foran de fem bageste, at vi kigger på forstærkninger, siger sportschef Svend Graversen, som tilføjer, at Pione Sisto godt kunne være et emne.

25-årige Pione Sisto forlod FCM til fordel for Celta Vigo i 2016. Han har kontraktudløb om et år.

(Du kan se en video fra FCMs guldfest øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top