The perfect guide to the casino

AGFs topscorer efter historisk bronzemedalje: – Det kan ende som en flad fornemmelse!

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

AGF har vundet bronze, men holdet skal også spille Europa League, for at sæsonen kan siges at være vellykket, mener holdets topscorer, Patrick Mortensen.

AGFs sæson sluttede ikke med nederlaget til Brøndby og bronzemedaljerne. For der venter endnu en kamp mod OB onsdag, hvor det skal afgøres, hvilket af de to hold som kommer i Europa League.

Og den kamp SKAL aarhusianerne vinde, slår Patrick Mortensen fast.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Vi står her og har fået bronze, og det er jeg selvfølgelig vanvittig stolt af vel vidende, at vi har en endnu vigtigere kamp på onsdag, som vi vanvittigt gerne vil vinde. Det vil sgu være en lidt flad fornemmelse at stå på onsdag, og vi så ikke har kvalificeret os til at spille i Europa, siger Patrick Mortensen til Ritzaus Bureau.

AGF skal som bronzevindere møde OB i den afgørende kamp om Europa League-kvalifikation. For OB repræsenterer kampen fynboernes chance for at få noget ud af en mindre heldig sæson, fordi de har vundet nedrykningsspillet.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Sønderjyske er kvalificeret til Europa League-kvalifikationen som pokalvindere, og det er FCK som sølvvindere også. FCM kommer i kvalifikation til Champions League som danske mestre.

Det er fjerde og sidste gang, der skal spilles play-off om Europa League-kvalifikationen. De tre forrige gange har holdet fra mesterskabsslutspillet vundet hver gang.

(Du kan se AGF få bronzemedaljer på videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top