The perfect guide to the casino

Mikael Uhre høvler mål ind: – Jeg har lært af Kamil Wilczek!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Brøndbys Mikael Uhre er blomstret op i mesterskabs-spillet, og han siger selv, at det handler om bedre kost. Og så har han lært af Kamil Wilczek.

Kamil Wilczek er solgt, og Simon Hedlund har været fraværende på grund af bryllup og corona-smitte. Men i stedet er Mikael Uhre trådt i karakter.

Han har scoret seks mål i denne sæson, og især var han helt vild, da han lavede hattrick i sejren på 4-0 over FC Nordsjælland i mesterskabs-slutspillet. Han scorede også det udlignende mål mod FCK i 1-1 kampen på Brøndby Stadion (du kan se målet på videoen øverst på siden):

Sidst ramte han odds 12.00! Nu har eksperten fundet en kæmpe fejl til aftenens kamp mellem BIF – AGF. Denne gang til – hold nu fast – odds 48.00!

Og det er der flere gode forklaringer på. En af dem er, at han har lært af Kamil Wilczek.

– Altså, jeg trænede hvert fald rigtig meget med ham. Jeg havde også mange snakke med ham. Har da også kigget på, hvordan han spiller. Det er klart. Det handler om at suge det til, man kan fra angribere. Jeg ved ikke, om jeg vil sammenligne vores spil, men selvfølgelig har man kigget på, hvad han har gjort, siger Mikael Uhre til Brømdby-fansiden 3point.dk

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Jeg har haft fokus på at komme derind, hvor det gør ondt, i stedet for at blive fanget i det der mellemland. Og hvis ens backs og ens andre medspillere ved, det er det, man gør, er det også nemmere at finde en, siger den tidligere Sønderjyske-angriber.

Men også kosten har han lavet om på.

– Det er lidt sjovt, for jeg er egentlig bare begyndt at spise mere. Så det er lidt sjovt i den facon. Jeg er begyndt at spise mere end før, og det kan også være, det er derfor, der er ekstra energi til at lave de løb, der nu skal laves, siger Mikael Uhre.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top