The perfect guide to the casino

Kasper Schmeichel og co. har smidt det hele væk: – Det er et drømme-scenario!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Kasper Schmeichel insisterer på, at Leicester står i en utrolig situation, selvom de har sat en sikker Champions League-plads over styr.

Leicester begyndte sæsonen helt fantastisk, og der var dem, der drømte om at gentage det sensationelle mesterskab fra 2015-16.

Men i 2020 er det gået skævt. Holdet har kun vundet fem ud af 17 kampe, og nu kræver det formentlig en sejr over Manchester United i sidste spillerunde for at få den Champions League-kvalifikation, der på et tidspunkt så ud til at være helt sikker.

Sidst ramte han odds 12.00! Nu har eksperten fundet en kæmpe fejl til aftenens kamp mellem BIF – AGF. Denne gang til – hold nu fast – odds 48.00!

– Vi er stadig i en utrolig situation, siger Leicesters danske målmand, Kasper Schmeichel, til klubbens hjemmeside.

– Hvis vi var blevet tilbudt dette scenario inden sæsonen, ville vi jo have taget imod det. Hundrede procent, siger Kasper Schmeichel.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Det er den slags kampe, vi som spillere gerne vil spille. Du kan se til træningen, at alle glæder sig til at spille kampen. Det er dybest set en pokalfinale for os, siger Kasper Schmeichel.

Leicester skal bruge en sejr over Manchester United for at komme i Champions League, medmindre Chelsea samtidig taber hjemme til Wolverhampton. I så fald er uafgjort også tilstrækkeligt.

(Du kan se et interview med Kasper Schmeichel om situationen inden søndagens kamp øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top