The perfect guide to the casino

Kasper Schmeichel efter de Geas mange drop: Han er VERDENSKLASSE

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Kasper Schmeichel skælder ud på eksperter og kalder David de Gea for en verdensklasse-målmand.

David de Gea har ikke haft den bedste sæson for Manchester United, hvor den spanske målmand har begået fejl mod Crystal Palace, Watford, Everton, Tottenham og senest Chelsea, der har kostet dyrt for hans klub.

– Det er sådan, det er som målmand. Det er en ensom post, og der er ikke plads til at begå fejltagelser, siger hans kollega i Leicester, Kasper Schmeichel, der imidlertid også gerne skælder ud på eksperterne.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– De har en teoretisk viden om, hvad det går ud på. Men hovedparten af dem har aldrig selv prøvet at stå i målet, siger Kasper Schmeichel ifølge goal.com

– Så sidder de og siger, at dér går han forkert ud, og dér bruger han den forkerte hånd. Og så siger folk: Nå ja, det er rigtigt. Det kan jeg godt se, siger den danske landsholdskeeper.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Alle spillere – også målmænd – har dårlige perioder, hvor de begår nogle fejl. Det er bare dyrere for målmænd. Og i tilfældet David de Gea vil jeg bare sige, at han har været verdensklasse i mange år. Og det er han stadig. Jeg har ondt af ham, siger Kasper Schmeichel.

Kasper Schmeichel og David de Gea mødes i sæsonens sidste kamp, hvor Leicester og Manchester United dyster om en plads i Europa League. Manchester United kan nøjes med uafgjort, mens Leicester skal vinde, medmindre Chelsea samtidig taber til Wolverhampton. Så er uafgjort nok for begge hold.

(Du kan se David de Gea droppe mod Chelsea på videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top