The perfect guide to the casino

Pierre-Emile Højbjerg tæt på stort skifte: Så mange millioner scorer FCK og Brøndby på transferen

En af Danmarks bedste oddsere har fundet DETTE odds 7.00 til aftenens kamp mellem AaB – FCK!

Der ruller penge ind på kontoen hos FC København og Brøndby IF, hvis Pierre-Emile Højbjerg som ventet skifter klub denne sommer. Præcis hvor mange afhænger dog af transferprisen.

Pierre-Emile Højbjerg står foran et stort klubskifte denne sommer, eftersom danskeren har indgivet en transferanmodning og meddelt sin engelske klub Southampton, at han ikke forlænger sin aftale.

Ifølge engelske medier er både Tottenham og Everton meget interesseret i ham, og de to klubber skulle ligge i budkrig netop nu – med sidstnævnte i førertrøjen, efter de har fået et bud på 215 mio. kroner accepteret.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Hvis købssummen ender med at blive de 215 mio. kroner, som det bliver rapporteret i den engelske presse, vil det sende millioner mod Superligaen, hvor to af hans tidligere klubber spiller.

Som ung spillede han nemlig i to år hos FC København (2007 til 2009), mens han i de efterfølgende tre år var en del af Brøndbys talentfabrik.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Solidaritetspengene vil derfor gå til begge klubber, og B.T. fortæller, at FC København scorer én million kroner på den forestående transfer, mens Brøndby IF scorer dobbelt så meget – altså to millioner kroner.

Pierre-Emile Højbjerg er 24 år gammel, og han rykkede i 2012 til Bayern München, hvor han tilbragte to år på reserveholdet, inden han blev rykket op i førsteholdstruppen.

KAN DU HUSKE, DA BRØNDBY BLEV SNYDT FOR EN SCORING MOD FC KØBENHAVN I TELIA PARKEN? SE DET I VIDEOAFSPILLEREN ØVERST!

Læs også: Medie: Brøndby lurer på løntung dansk landsholdsspiller

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top