The perfect guide to the casino

Efter nyt nederlag: Sådan kommer danskerklubben Brentford i Premier League

Foto: Ritzau Scanpix

Thomas Frank og Brentford bliver først færdige med at spille i august, hvis de skal i Premier League efter nederlaget til Barnsley i sidste runde.

Brentford råder over danskerne Henrik Dalsgaard, Christian Nørgaard, Emiliano Marcondes og Mathias Jensen samt flere andre i truppen, og med dansk træner i skikkelse af den tidligere Brøndby-mand Thomas Frank er det danskerklubben over dem alle i England.

Og nu skal de i play-off for at komme i Premier League.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Efter en flot serie på otte sejre i træk led Brentford nederlag til Stoke og til Barnsley i de to sidste kampe, og det kostede den direkte oprykning til Premier League. (Du kan se højdepunkter og mål fra onsdagens nederlag til Barnsley på videoen øverst på denne side).

Nu venter først to semifinaler mod Swansea, og hvis det lykkes at gå videre herfra, skal holdet fra det vestlige London spille play-off finale mod vinderen af Fulham mod Cardiff på Wembley.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Den kamp skal spilles 4. august, og til den tid vil sæsonen for de to finalister have varet næsten et år, men der har naturligvis også været pause i to og en halv måned på grund af corona-pandemien.

Vinderen af play-off finalen rykker op i Premier League sammen med Leeds og West Bromwich Albion.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top