The perfect guide to the casino

I aften kan Brentford rykke op i Premier League: – Det er Thomas Franks fortjeneste!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Danskerklubben Brentford kan onsdag aften rykke op i Premier League, og hvis det sker, så er det især takket være klubbens danske træner, Thomas Frank, mener stjernen Said Benrahma.

Han kan drive enhver back til vanvid med sine driblinger, men det er først i Brentford, at den 24-årige Said Benrahma er blomstret op og har fået klubber som Chelsea og Arsenal til at spærre øjnene op.

– Jeg har altid spillet på denne måde, men jeg havde ikke så stor selvtillid, mens jeg var i Frankrig. Så der var nok ikke så mange, der lagde mærke til det dengang. Det er først efter, at jeg er kommet til Brentford, at jeg har fået selvtilliden til at lave de ting, jeg gør. Og det er især på grund af Thomas Frank, siger Said Benrahma til Daily Mail.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Brentford købte Said Benrahma af Nice i 2018 for beskedne 2,7 millioner pund (20 millioner kr.), og siden da har fløjspilleren lavet 27 mål i 80 kampe. I denne sæson er det blevet til 17 mål, og kun holdets topscorer, angriberen Ollie Watkins har lavet endnu flere med 25 kasser.

– Jeg så altid Premier League, da jeg var knægt – især Chelsea, Manchester United og Arsenal. Nu vil jeg gerne selv spille Premier League. Men det er Brentford, jeg kan takke for mine fremskridt, så det skal være med Brentford, siger algeriske Said Benrahma.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Thomas Frank råder i Brentford også over spillere som Emiliano Marcondes, Mathias Jensen, Henrik Dalsgaard og Christian Nørgaard, og der er flere danskere i selve truppen, så det er en rigtig danskerklub, der onsdag aften kan spille den sidste kamp nogensinde på hjemmebanen, Griffin Park, da klubben flytter til næste sæson.

Det bliver sidste hjemmekamp, hvis Brentford opnår et bedre resultat mod Barnsley, end West Bromwich Albion opnår mod Queens Park Rangers. Hvis det ikke sker, skal Brentford spille en kamp mere på Griffin Park, for så skal de ud i de nervepirrende play-off opgør.

(På videoen øverst på siden kan du se mål og højdepunkter fra Brentfords ottende sejr på stribe i deres flotte slutspurt).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top