The perfect guide to the casino

Carsten V. Jensen freder Niels Frederiksen: – Brøndby har haft en god sæson!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen godkender Brøndbys sæson, selvom det ikke blev til medaljer, sådan som målsætningen var.

For andet år i træk lykkedes det ikke for Brøndby at vinde medaljer i denne sæson, men klubbens fodbolddirektør godkender alligevel sæsonen, fordi Brøndby i de forrige år har haft store underskud. Derfor har klubben været nødsaget til at skille sig af med dyre stjerner og satse mere på egne talenter.

– Ja, det har det været, svarer Carsten V. Jensen på et spørgsmål fra bt.dk om, hvorvidt det har været en god sæson.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Der er noget, der er vigtigere end det umiddelbare. Vi kan jo ikke blive ved med at levere underskud i den størrelsesorden, som vi gjorde sidste år. Derfor skal der laves en plan, som hænger sammen, og der har vi taget nogle gode skridt. Og derfor på den lange bane har det været en okay tilfredsstillende sæson. Jeg er ikke ovenud lykkelig, du skal forstå tingene i en sammenhæng. Det er okay – vi har fulgt den plan, vi har lagt. Det er vi tilfredse med. Men vi kan ikke kontrollere alt, siger Carsten V. Jensen.

Derfor får det heller ikke konsekvenser for træner Niels Frederiksen, at Brøndby ikke indfrier målsætningen om medaljer.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Det får ingen betydning for Niels. Men kender du fremtiden? Altså… Der kan jo falde sten ned fra himlen eller noget andet. Men pr. i dag, ja. Selvfølgelig er han det, svarer Carsten V. Jensen på et spørgsmål om, hvorvidt Niels Frederiksen også er Brøndby-træner til næste sæson.

– Det er sådan, det er i sport. Man kan ikke forudsige alt, og det er sjældent, at det lige præcis går, som præsten prædiker. Men det er ikke det samme, som at man ikke skal være ambitiøs, siger fodbolddirektøren.

(På videoen øverst på siden kan du se Brøndbys nedsabling af FC Nordsjælland, hvor Mikael Uhre scorede hattrick).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top