The perfect guide to the casino

CV afslører: Her er positionerne vi kigger på til Brøndby

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Brøndbys fodbold-direktør, Carsten V. Jensen, kigger først og fremmest på angrebet og venstre forsvarsside.

Det bliver ikke til medaljer i denne sæson for Brøndby, men klubbens fodboldchef, Carsten V. Jensen, er fortrøstningsfuld i forhold til fremtiden.

– Jeg har det rigtig, rigtig godt og har fuldstændig ro i maven. Vi kan, fuldstændig uden at gøre noget, sende det samme hold på banen, som er under fremgang. Med masser af dygtige, etablerede spillere og masser af unge kræfter på vej frem, siger Carsten V: Jensen til Brøndby-fansiden 3point.dk

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Alligevel vil Brøndbys fodbold-direktør ikke afvise, at klubben vil købe spillere, der kan styrke start-elleveren, som han siger.

– Helt konkret har vi sagt af flere omgange, at vi skal have løst opgaven med at finde en konstellation i front, hvem skal være en del af angribergruppen, og så skal vi have fyldt lidt på i venstre forsvarsside. Det er en opgave, der ligger der.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Netop angrebet har i foråret været en akilleshæl for Brøndby, som i vinter solgte Kamil Wilczek, Dominik Kaiser og Hany Mukhtar, der tilsammen havde scoret to tredjedele af holdets mål. Træner Niels Frederiksen har også udpeget banens sidste tredjedel som den, der har voldt holdet størst kvaler.

Spillerne solgte Brøndby, fordi klubben har store økonomiske problemer med et driftsunderskud i 2019 på 78 millioner kroner. Men det er ikke sådan, at klubben nødvendigvis skal sælge endnu flere spillere, betoner Carsten V. Jensen.

– Hvis vi ikke føler, der er værdi derude, som modsvarer den kvalitet, spillerne har, som gør at vi kan reinvestere og udvikle holdet, så spiller de her, siger fodbold-direktøren.

(Øverst på siden kan du se en video med KEPs brevkasse: Har Niels Frederiksen overpræsteret med den nuværende Brøndby-trup?)

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top