The perfect guide to the casino

Messi var rasende efter Barcelona-nederlag: Vi skal have ændret MANGE ting

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Lionel Messi var utilfreds, efter at FC Barcelona torsdag definitivt mistede titlen, da holdet tabte hjemme til Osasuna samtidig med, at Real Madrid vandt over Villarreal.

– Der skal ændres på mange ting, sagde Lionel Messi efter nederlaget ifølge sportsavisen AS.

– Hvis vi fortsætter på denne måde, går vi ikke videre i Champions League. Vi skal kigge på os selv, for vi tabte mesterskabet på grund af vores egne fejl og mangler. Det var ikke, fordi Real Madrid spillede så godt, som nogle går rundt og siger, sagde den argentinske verdensstjerne.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Han henvier til, at FC Barcelona gik ind til restprogrammet med et forspring på to point til Real Madrid, som siden vandt rub og stub. FC Barcelona spillede tre uafgjorte kampe og tabte til sidst hjemme til Osasuna. Det var de forsvarende mestres første nederlag på eget græs i denne sæson.

– Den her kamp var sæsonen i en nøddeskal. Det er ikke normalt for os, at modstanderne kommer med større lyst og lidenskab, end vi selv gør. Men det summerer det hele meget godt op. Vi mistede for mange point undervejs, sagde Lionel Messi.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Real Madrid gjorde, hvad de skulle, efter at ligaen kom i gang igen. De mistede ingen point, og vi hjalp dem ved at sætte point til undervejs, som vi ikke burde, sagde den 33-årige Lionel Messi, inden han tilføjede:

– Vi er FC Barcelona, og vi skal vinde ALT.

(Du kan se en video om Real Madrid øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top