The perfect guide to the casino

FCM i splinternyt tiltag: – Vi skal lære af NFL – men de skal også lære af os!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

FC Midtjylland har indledt et samarbejde med NFL, der gerne skal forbedre stadionoplevelsen hos de danske mestre.

– Vi er blevet kontaktet af NFL og har lavet et samarbejde, fordi vi har nogle idéer om, at vi gerne vil lave flere fanoplevelser hos os. NFL-organisationen har givet os adgang til et stort bibliotek over, hvad der har givet succes, og hvad der ikke har. Vi er glade for den åbne linje, der nu er, siger FCMs marketings- og supportdirektør, Preben Rokkjær, til bt.dk

Der er som bekendt forskel på den amerikanske udgave af football og så det fodbold, som stadig er den mest populære sportsgren i resten af verden. Men nogle udfordringer er de samme.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Noget af det, NFL er dygtige til, er at få familier på stadionerne, og det vil vi gerne blive endnu bedre til. Måske er det ikke nok for kvinderne at gøre dem interesserede i fodbold, så der skal det være sådan, at når man kommer på MCH Arena, skal der være noget for alle i familien. Det har vi allerede nogle tanker og idéer om, men vi har manglet de kreative input til, hvad der virker, og det er det, NFL kan hjælpe os med, siger Preben Rokkjær.

Men NFL kan også lære af FCM.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

I USA er corona-pandemien overhovedet ikke under kontrol. Over 100.000 mennesker er døde, og millioner er smittede. Men FCM har tidligere lavet drive-in fodbold, hvor folk sad i biler uden for stadion og så kampene på storskærme.

– Deres stadioner er karakteriseret ved, at de ligner vores og ligger ved nogle områder uden for byerne, så de har rigtig mange parkeringspladser og ser samme muligheder som os. De har bedt om en masse informationer og vil bruge os som case i de 32 klubber og cirka 1.000 mennesker, som er på denne VIP-liste. Så skal de se på, om de ting, vi gjorde, kunne være aktuelt til nogle af deres kampe, når de går i gang igen

(Du kan se FCM vinde det danske mesterskab med sejr over FCK på videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top