The perfect guide to the casino

Brentford vinder og vinder: Nu er danskerholdet kun et point fra opryknings-plads til Premier League

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Thomas Franks Brentford har vundet otte kampe i træk, og nu mangler de kun et point for at indhente West Bromwich Albion i kampen om den direkte oprykningsplads.

Med en helt utrolig slutspurt er det lykkedes for Brentford at spille sig helt op i toppen af Premier League, hvor de nu kun er et point efter West Browmich Albion på den andenplads, der giver direkte oprykning til Premier League.

– Vi er klar til play-off. Det er sikkert. Hvorfor så ikke give den et skud, så vi kan rykke direkte op? Vi flyver hæjt i øjbelikket. Hvis det skal lykkes at rykke direkte op, skal vi som minimum tage den niende sejr i træk lørdag, siger Thomas Frank til London Evening Standard.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Senest vandt Brentford 1-0 over Derby, og det skete dagen efter, at West Bromwich satte point til takket være 0-0 mod Fulham, der ligger nummer fire, som kun i den grå teori kan nå op på andenpladsen.

Brentford spiller med danskerne Mathias Jensen, Henrik Dalsgaard, Christian Nørgaard og Emiliano Marcondes, og der er flere danske spillere i truppen. Det hænger ikke mindst sammen med, at klubben ligesom FC Midtjylland ejes af englænderen Matthew Benham.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Brentford spiller lørdag ude mod Stoke, hvorefter det i sidste runde går løs mod hjemme mod Barnsley, der ligger sidst i rækken. Men inden kampen mod Stoke, kan Brentford få en lille gave. Det sker, hvis West Browmich ALbion sætter point til ude mod Huddersfield. WBA har Queens Park Rangers hjemme i sidste kamp.

En anden mulighed er at indhente Leeds, som ligger på førstepladsen, men det ser svært ud, efter at Leeds torsdag vandt 1-0 hjemme over Barnsley. Leeds mangler Derby ude og Charlton hjemme, og de behøver kun et enkelt point i de to kampe for at rykke op.

(Du kan se mål og højdepunkter fra Brentfords seneste sejr i videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top