The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du torsdagens rygtebørs.

FC Barcelona skal have tilbudt den hundedyre brasilianer, Philippe Coutinho, til både Arsenal og Newcastle i et forsøg på at rejse kapital til at købe den argentinske angriber, Lautaro Martinez. Goal har mere om den sag.

Ifølge Daily Mirror vil Bayern München have 300 millioner kroner for den spanske midtbanespiller, Thiago Alcantara. Liverpool vil kun betale det halve.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Italienske Gazzetta dello Sport skriver, at Roma vil have Napolis polske angriber, Arkadiusz Milik, til at erstatte den bosniske veteran, Edin Dzeko, hvis de mister ham denne sommer.

Bayer Leverkusen går ind i kampen om at få fat i den 24-årige tjekkiske angriber, Patrik Schick. Han har været lejet ud af Roma til tyske RB Leipzig i det sidste halve år, hvor han i nogen grad har kostet spilletid for danske Yussuf Poulsen. Tyske Sportbuzzer har historien. (Du kan se Yussuf Poulsen score for RB Leipzig på videoen øverst på siden).

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Borussia Dortmund har ifølge klubbens Twitter-konto ophævet kontrakten med den tidligere tyske landsholdsspiller, André Schürrle. Den 28-årige offensivspiller har en fortid i både Chelsea og Fulham, men det vides ikke, hvor han vil fortsætte karrieren.

VfB Stuttgart, som netop er rykket op i Bundesligaen, vil ifølge The Independent gerne overtage den græske Sokratis Papastathopoulos, der har mistet sin faste plads hos Arsenal. Han har tidligere spillet for både Werder Bremen og Borussia Dortmund, så han kender en del til tysk fodbold.

Valencia fattes penge og planlægger brandudsalg. Ifølge Cadena Ser er følgende spillere til salg: Dani Parejo, Geoffrey Kondogbia, Eliaquim Mangala, Mouctar Diakhaby, Kévin Gameiro, Jasper Cillessen, Ruben Sobrino og Thierry Correia.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top