The perfect guide to the casino

Thomas Frank om Brentford: Vi er som Bayern og Real Madrid

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Thomas Frank sammenligner efter ottende sejr på stribe sit Brentford-hold med Bayern München og Real Madrid.

Brentford vandt onsdag 1-0 over Preston, og dermed vandt ‘danskerholdet’ i den næstbedste engelske række, The Championship, for ottende kamp i træk.

– Jeg vil sætte mig med et glas vin i aften og tænke, at det faktisk er ret godt, sagde Thomas Frank efter sejren ifølge det franske nyhedsbureau, AFP.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Otte sejre i træk, otte velfortjente sejre. Det er kun Bayern München og Real Madrid, der gør det lige for tiden, siger Thomas Frank og henviser til, at The Championship ofte omtales som en meget jævnbyrdig liga.

Brentford med danskerne Henrik Dalsgaard, Emiliano Marvondes, Mathias Jensen og Christian Nørgaard på holdet – og flere danskere i selve truppen – bider dermed West Bromwich og Leeds i haserne i forhold til de direkte oprykningspladser. Leeds har dog spillet en kamp færre.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Vi er sikre på at skulle spille playoffkampe, det er et faktum, men hvorfor ikke gå efter direkte oprykning, spørger Thomas Frank.

Skulle det ende med oprykning, bliver det første gang i 73 år, Brentford skal spille i den bedste engelske fodboldrække.

(Du kan se kampens enlige mål fra Brentford-sejren over Preston på videoen her på siden. Det blev iøvrigt scoret efter en assist fra Emiliano Marcondes).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top