The perfect guide to the casino

Spansk fodbold-boss er rasende: Manchester City snyder!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Præsidenten for den spanske liga, Javier Tebas, anklager Manchester City for at snyde på vægten og skælder ud over den seneste dom, der betød, at klubben slap for at blive smidt ud af Champions League.

Manchester City slipper for to år udelukkelse af Champions League, efter at den internationale sportsdomstol (CAS) mandag i denne uge omstødte afgørelsen fra det internationale fodboldforbund (UEFA).

Det vakte harme hos bl.a. præsidenten for den spanske liga, Javier Tebas, som Manchester City bad om at passe sig selv, nu hvor CAS havde gjort klar, at de snart forhenværende engelske mestre ikke havde gjort noget forkert.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Men det vil Javier Tebas ikke.

– Vi ved allesammen godt, hvad det er, [Manchester] City gør. Da dommen kom fra UEFA, kom det ikke som nogen overraskelse for os andre, siger Javier Tebas ifølge London Evening Standard.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Jeg vil ikke sige, at folk var glade dengang. Men der var en følelse af, at retfærdigheden var sket fyldest over for en af de statsejede klubber. Den anden er Paris Saint-Germain, siger Javier Tebas og fortsætter:

– Vi ved alle, at de gør krumspring for at slippe udenom reglerne for FFP (Financial Fair Play, red.). De to klubber er dem, der har købt allermest inden for de seneste sæsoner. Men City gør det ikke med deres egne penge, sÃ¥dan som [Manchester] United gør det. United gør det med de penge, som de tjener pÃ¥ tv og sponsorer. Med City er det petro-dollars, som de fÃ¥r fra ejerne gennem fiktive sponsorater fra De Forenede Arabiske Emirater og kunstige egenkapitaler. Etihad Stadium er for eksempel slet ikke de penge værd, som klubben selv angiver.

(Øverst på siden kan du se og høre eksperterne diskutere dommen fra CAS. Peter Kjær og Jan Mølby er dybt overraskede, mens Martin Jørgensen havde set den komme).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top