The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Manchester United får revanche – og forgylder DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Crystal Palace – Manchester United – Manchester United vinder med mindst to mål

– Manchester United kæmper for at komme med i næste sæsons Champions League, mens Crystal Palace absolut intet har at spille for.

– I den modsatte kamp i tredje runde i denne sæson vandt Crystal Palace yderst overraskende 2-1 på Old Trafford, men det var første gang i 22 indbyrdes kampe, at Crystal Palace slog ‘De Røde Djævle’.

– I de hidtidige 21 opgør imellem klubberne i Premier League har Crystal Palace kun scoret ti mål ialt.

– Crystal Palace er i dårlig form. De har tabt de seneste fem kampe på stribe, og de har indkasseret 2,2 mål i gennemsnit, siden Premier League begyndte igen efter corona-pausen.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– London-holdet scorer ikke ret mange mål, men de klarer sig ved normalt ikke at lukke så mange ind heller. På hjemmebane har Crystal Palace scoret beskedne 14 mål, og det er bundrekord for denne sæson blandt alle klubber i Premier League.

– Manchester United har i tiden med Premier League (siden 1992) endnu aldrig tabt på Selhurst Park. Holdet har vundet syv og spillet tre uafgjorte kampe. Det er rekord for en klub som ubesejret på udebane mod en anden klub i Premier League.

– Det var skidt af Manchester United, at de kun fik 2-2 hjemme mod Southampton (Du kan se mål og højdepunkter i videoen øverst på denne side): Men holdet er fremdeles ubesejrede i 18 kampe i træk i alle turneringer, og de har scoret mindst to mål i alle de seneste seks kampe.

– Sejr til Manchester United honorerer Onsidebetting med beskedne odds 1,33. Det er for lidt, men hvis man spiller på handicappet, at Crystal Palace får et mål fra start, kommer vi op på odds 1,83, og det er spilbart. Odds for Manchester United-sejr med målscoring af begge hold giver 2,83. Og i betragtning af, at tre ud af de seneste fire opgør imellem klubberne er endt med mål fra begge hold, kunne det godt lokke lidt. Imod det taler dog Crystal Palaces dårlige form, den dårlige indbyrdes statistik og især manglende motivation. Kommer Manchester United først foran, er det jo ikke livet om at gøre for hjemmeholdet med hensyn til at komme igen.

Spilletidspunkt: Torsdag kl. 21.15

Sådan ligger de

Crystal Palace nummer 14 (V11 U9 T15)
Manchester United nummer 5 (V18 U11 T8)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,83

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 274,50 kroner

Overskud: 124,50 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top