The perfect guide to the casino

Medie: Endnu en tyrkisk storklub lurer på Rezan Corlu

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Okore bekræfter interesse fra danske klubber: Skifter han til denne Superliga-topklub?

Rezan Corlu er et varmt navn i Tyrkiet, hvor endnu en klub meldes interesseret i ham.

Rezan Corlu vendte sidste sommer retur til Brøndby IF, som straks udlejede den unge offensivspiller til Lyngby BK, hvor han har bidraget meget.

Derfor har de kongeblå fra Lyngby BK forsøgt at købe ham – dog uden held, idet spilleren selv foretrækker at slå igennem i Brøndby IF.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Det kan dog ende med, at den 22-årige profil ikke kommer til at optræde for Brøndby IF i næste sæson, for interessen er stigende.

Det tyrkiske medie Gazete Damga skrev således i april, at Trabzonspor havde et godt øje til Rezan Corlu, og hans agent bekræftede interessen.

– Der er interesse i Tyrkiet og Spanien, men der er ikke kommet nogen officielle bud endnu.

Nu skriver selvsamme medie, at Galatasaray også er inde i billedet til hans underskrift. Storklubben, der er placeret som nummer fem i den bedste tyrkiske række, skulle angiveligt være klar til at lægge et bud.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Det er ikke utænkeligt, at Rezan Corlu bliver fristet af et stort skifte til udlandet, men tidligere har han slået fast, at hans drøm er at slå igennem i Brøndby IF.

– Jeg har selvfølgelig en drøm om at slå igennem for Brøndby, da jeg har taget turen hele vejen fra ungdomsholdet til førsteholdet uden at slå igennem endnu, sagde han sidste år til tipsbladet.dk.

Rezan Corlu var på pletten for Lyngby BK i mandags, hvor han leverede en flot træffer. SE MÅLET I VIDEOAFSPILLEREN ØVERST!

Læs også: Medie: Brøndby lurer på løntung dansk landsholdsspiller

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top