The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Mange mål i Premier League-slag – og mange knaster til DIN pengepung

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Arsenal – Liverpool – begge hold scorer JA

– Det er to af Premier Leagues giganter, der tørner sammen onsdag aften, når Arsenal tager imod Liverpool, der forlængst har sikret sig mesterskabet.

– Arsenal har derfor markant mere at spille for, da holdet kæmper for i det mindste at komme i Europa League i næste sæson. Det er især værd at notere sig, at det er svært for Arsenal mod de stærke hold. I kampe mod de øvrige etablerede storklubber (Liverpool, Tottenham, Chelsea og Manchester-klubberne) har holdet kun vundet en kamp, spillet tre uafgjorte og tabt fem. Senest blev det 1-2 mod Tottenham.

– Arsenal har ikke vundet over Liverpool i de seneste ni opgør i Premier League. Sidste sejr var i april 2015. Siden da har Liverpool vundet fem kampe, mens fire kampe er endt uafgjort.

– Det går ofte vildt til – rent målmæssigt – når disse to hold møder hinanden. I de sidste ni indbyrdes opgør har de to hold scoret tilsammen 49 mål. Det er et snit på 5,44 mål pr. kamp.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– I otte ud af disse ni kampe har begge hold scoret.

– Liverpool skal vinde, hvis de skal slå Manchester Citys pointrekord på 100 point. Hvis det kun bliver uafgjort, kan de maksimalt tangere rekorden.

– Liverpool har haft en helt fantastisk sæson, men på det seneste er det faktisk som om, gassen er gået lidt af ballonen. Holdet satte for første gang i denne sæson point til på Anfield, da det i sidste runde blev 1-1 hjemme mod midterholdet Burnley. I runden forinden vandt Liverpool ganske vist 3-1 i Brighton (du kan se højdepunkter og mål fra den kamp på videoen øverst på siden). Men det var første udesejr i alle turneringer siden gevinsten på 1-0 i Norwich i februar – omend Premier League i mellemtiden også har været lukket ned i to og en halv måned på grund af corona-pandemien.

– Onsidebetting giver odds 1,55 for, at begge hold scorer. Det er ikke meget, men vi napper det alligevel. Vil man gerne have lidt mere i odds, kan man prøve at spille på mere end 3,5 mål til odds 2,45. Det kan også sagtens være, det holder. Er man fræk, prøver man at spille på sejr til Arsenal p.g.a. den større motivation. Det giver odds 3,95.

Spilletidspunkt: Onsdag kl. 21.15

Sådan ligger de

Arsenal nummer 9 (V12 U14 t9)
Liverpool nummer 1 (V30 U3 T2)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,55

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 310 kroner

Overskud: 110 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top