The perfect guide to the casino

Mourinho og Guardiola i totterne på hinanden: – Det er skandaløst!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

José Mourinho kalder det skandaløst, at Manchester City slipper for udelukkelse af Champions League. Josep Guardiola forlanger at få en undskyldning.

Tottenham-manager José Mourinho er bestemt ikke glad for, at den internationale sportsdomstol (CAS9 mandag besluttede sig for, at Manchester City alligevel ikke skal have to års udelukkelse af Champions League, sådan som det internationale fodboldforbund (UEFA) i februar havde lagt op til.

I stedet fim Manchester City en bøde på 10 millioner euro (75 millioner kroner), fordi klubben ikke samarbejdede med UEFA om sagen.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Det er en skandaløs dom. Hvis man ikke er skyldig, skal man ikke betale en bøde. Hvis man er skyldig, skal man til gengæld udelukkes. Nu kan en milliardær bare købe en lille klub og købe alle de spillere, han har lyst til, siger José Mourinho ifølge London Evening Standard.

Men det vil Josep Guardiola i Manchester City ikke finde sig i.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Han bør komme med en undskyldning. Vi ville acceptere, hvis vi havde gjort noget forkert. Men CAS har nu slået fast, at dommen fra UEFA var forkert, siger Manchester Citys spanske manager.

– Det har påvirket alle i klubben, at vi havde den dom hængende over hovedet. Det har været meget hårdt at være under mistanke. Men nu kan vi igen hente gode spillere. Og nok er jeg en god manager, men jeg kan intet gøre uden gode spillere. Og gode spillere er dyre. Alle klubber køber dyre spillere, siger Josep Guardiola.

(Øverst på siden kan du se højdepunkter og mål fra Tottenhams seneste sejr over ærkerivalerne fra Arsenal).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top