The perfect guide to the casino

Hjulmand jubler over Simon Kjærs klubskifte: Det er SUPER

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Landstræner Kasper Hjulmand er rigtig godt tilfreds med, at anfører Simon Kjær har fået en permanent aftale med AC Milan.

Simon Kjær har været ejet af Sevilla fra den spanske liga, men for et halvt år siden skiftede han en lejeaftale med italienske Atalanta ud med en lejeaftale med AC Milan. Og den lejeaftale er nu vekslet til en permanent en af slagsen,

– Simon er en rigtig vigtig spiller for os. Derfor er det glædeligt, at han nu har fået en permanent aftale i AC Milan. Han spiller kontinuerligt for et stærkt hold i en af Europas stærkeste ligaer og har leveret på et højt niveau det seneste halve år, siger landstræner Kasper Hjulmand på landsholdets Instagram-profil.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Den 31-årige forsvarsspiller kender Serie A rigtig godt, da han tidligere har optrådt for både Palermo og AS Roma i ligaen.

– Det er super for Simon og for Herrelandsholdet, at han frem mod EM spiller et sted, hvor han allerede har vist sine kvaliteter og føler sig godt tilpas – og måske endda har mulighed for europæisk fodbold, siger Kasper Hjulmand.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Du kan se hele Instagram-opslaget herunder:

(Du kan se en video med og om Simon Kjær øverst på denne side).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top