The perfect guide to the casino

Barcelona-træner: Jeg regner da med også at være her til næste år!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

FC Barcelonas træner, Quique Sétien, regner med også at være træner i klubben til næste sæson, selvom mesterskabet skulle glippe.

Alt tyder efterhånde på, at Real Madrid tager det spanske mesterskab i denne sæson. Men det betyder ikke nødvendigvis, at træner Quique Sétien bliver fyret.

– Jeg regner da med, at jeg også skal være træner her i klubben til næste sæson, siger Quique Sétien ifølge spanske SPORT:

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Nogle gange lykkes man med at opnå de mål, man har sat sig. Andre gange gør man ikke. Men det hele handler også om, hvorvidt de idder, man har, kommer til at fungere. Som jeg forstår det, så handler det ikke kun om resultaterne, siger Quique Sétien.

Det står i kontrast til, at adskillige aviser har skrevet, at Quique Sétien bliver fyret, hvis FC Barcelona ikke vinder det spanske mesterskab – medmindre det i stedet lykkes at vinde Champions League.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Quique Sétien kom til klubben tidligere på året, efter at FC Barcelona havde fyret Ernesto Valverde, som på to år ganske vist sikrede klubben to spanske mesterskaber og en pokaltitel – men hvor de blev slået ud af Champions League med store brag af henholdsvis AS Roma og Liverpool.

Allerede kort efter Quique Sétiens tiltrædelse kom det frem, at han på ingen måde havde været FC Barcelonas ledelses førstevalg. Det var den tidligere storspiller, Xavi, der imidlertid sagde nej, fordi han ikke mente, at det var det rette tidspunkt at overtage holdet på.

Også en anden tidligere storspiller, Ronald Koeman, har været nævnt, men ham kommer Kataloniens Stolthed nok til at vente længere på, fordi han er hollandsk landstræner, og han vil som minimum have EM-slutrunden til næste år med – måske også endda VM i 2022 i Qatar.

(På videoen øverst på siden kan du se mere til FC Barcelona).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top