The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du mandagens rygtebørs.

Mange har regnet med, at denne sæson ville blive den sidste for Sergio Agüero i Manchester City, men de snart forhenværende engelske mestre har ifølge Daily Mirror ikke opgivet at tegne kontrakt med den argentinske målsluger i endnu et år. Han har været i klubben siden 2011.

FC Barcelona har opgivet at købe mega-stjernen Neymar tilbage fra Paris Saint-Germain, som klubben solgte ham til for tre år siden for verdensrekord-summen 1,6 milliarder kroner. Den engelske udgave af MARCA har meget mere om den historie. (Du kan bl.a. se Neymar lave en forrygende frisparksperle på videoen øverst på siden).

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Ifølge Football Insider afventer Kai Havertz stadig, hvordan Premier League slutter. Den 21-årige tyske midtbanespiller fra Bayer leverkusen skal således ikke være interesseret i at skifte til Chelsea, medmindre det lykkes for de blå fra London at kvalificere sig til Champions League.

Daily Mirror skriver, at Manchester United er klar til at ofre Luke Shaw for at få fat i Leicesters engelske landsholdsback, Ben Chilwell.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Manchester City og Juventus er ifølge italienske Tuttomercatoweb gået ind i jagten på Bayern Münchens spanske midtbanespiller, Thiago Alcantara, som indtil videre mest har været kædet sammen med Liverpool.

Samme Bayern München er ifølge franske Le10Sport selv klar til at forfølge en mulighed for at leje den franske midtbanespiller, Tanguy Ndombélé, som er Tottenhams dyreste indkøb nogensinde, men som ikke er fast mand i london-klubben.

Argentineren Ezequiel Garay bad tidligere i år om at blive fristillet i Valencia, fordi han er skadet. Men nu vil den 33-årige midterforsvarer måske genoptage karrieren. Han mangler ifølge spanske SuperDeporte ikke bejlere, for både Roma, Inter, Atlético Madrid og Benfica skulle være interesseret i at tilbyde en kontrakt, når der nu ikke skal betales overgangssum.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top