The perfect guide to the casino

Manchester City slipper for udelukkelse: Her er United-fansenes reaktion

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Manchester City slap mandag for to års udelukkelse fra Champions League. Men Manchester Uniteds fans tænker først og fremmest på deres egen situation.

Den internationale sports-domstol (CAS) besluttede mandag, at Manchester City alligevel ikke skal udelukkes fra Champions League og Europa League i to år, sådan som det europæiske fodbold-forbund (UEFA) ellers havde lagt op til.

Det ærgrer Manchester Uniteds fans. Ud over at de to klubber er lokalrivaler, er der nemlig stillingen at tænke på. Her risikerer Manchester United at blive nummer fem og dermed ikke komme med i næste sæsons Champions League. Det vil derimod føre til, at klubben for andet år i træk må nøjes med Europa League.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– For at være ganske ærlig, så overrasker det mig ikke, at City fik deres udelukkelse omstødt. Det redder nok City, for jeg tror ikke, at Guardiola ville have været fortsat – og måske heller ikke Kevin de Bruyne. Men det får vi aldrig at vide nu. Men vi må stadigvæk kæmpe for at komme i top-4, skriver mufc chat på Twitter efter dommen (du kan se hans tweet nedenunder):

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Manchester City-dommen betyder ikke en skid for os. Ole skal bare sørge for, at vi ender så højt, som det realistisk er muligt (og det vil sige nummer 3), skriver Will i dette tweet:

(Du kan se Manchester City score og vinde i Champions League i videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top