The perfect guide to the casino

12-årig arresteret: Var groft racistisk over for Crystal Palace-stjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

En 12-årig Aston Villa-fan er blevet arresteret efter at have været groft ractstisk over for Wilfried Zaha fra Crystal Palace.

Den 12-årige dreng kom med udtalelserne på Twitter lørdag forud for kampen mellem Aston Villa og Crystal Palace i Premier League om søndagen.

– Nu scorer du fandeme ikke i morgen, dit sorte svin, skrev den 12-årige dreng og ledsagede udtalelserne af et billede fra den amerikanske bevægelse Ku Klux Klan, der iført hætter kæmper for hvidt overherredømme.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Vi tager kraftig afstand til den slags udtalelser. De bør ikke forekomme. Vi er med dig, Wilf, og med alle andre, der må lægge ryg til den slags tilsvininger, skrev Crystal Palace på deres officielle Twitter-konto, som du kan se herunder:

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Politiet i West Midlands bekræfter, at en 12-årig dreng er anholdt i sagen.

– En 12-årig dreng fra Solihull er sat i varetægtsarrest. Vi vil gerne takke alle, der har gjort os opmærksom på sagen. Vi vil ikke tolerere racisme, siger politiet i West Midlands i en officiel udatlelse ifølge London Evening Standard.

(Aston Villa vandt søndagens kamp over Crystal Palace med 2-0. Du kan se højdepunkter og mål i videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top