The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du søndagens rygtebørs.

FC Barcelona er ifølge amerikanske ESPN enige med den argentinske angriber, Lautaro Martinez fra Inter, om hans personlige betingelser for et skifte. Nu afhænger hele manøvren af, om det lykkes for FC Barcelona at få solgt brasilianske Philippe Coutinho til en fornuftig sum penge. Den tidligere Liverpool-stjerne har i denne sæson været udlejet til Bayern München.

Inter har til gengæld kig på FC Barcelonas Arturo Vidal. Det skriver spanske Don Balon. Chileneren er ikke fast mand hos sidste sæsons spanske mestre, og den 32-årige midtbanespiller kender jo Serie A takket være sine fire år hos Juventus.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Ivan Rakitic vil ifølge spanske SPORT ikke udelukke et skifte til den amerikanske liga (MLS). FC Barcelonas kroatiske midtbanespiller siger – med et smil på læben – at det kan være, David Beckham ringer. Englænderen er medejer af Inter Miami, der netop er trådt ind i MLS i denne sæson, som dog indtil videre er blevet ødelagt af corona-pandemien. MLS kæmper for at få ligaen i gang igen.

Ifølge The Sun kommer tre klubber til at kæmpe om Leicesters engelske landsholdsback, Ben Chilwell, og det er Chelsea og Manchester-klubberne. Men hans nuværende klub har heller ikke tænkt sig at give slip alt for let.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Samme The Sun har en historie om, at Manchester City kan tænkes at smide forsvarsspilerne Nicolas Otamendi og Oleksandr Zinchenko ind i en byttehandel for at få fingre i Napolis senegelesiske forsvarer, Kalidou Koulibaly, som Liverpool også har kig på.

Chelsea er ifølge Football Insider interesserede i at købe Manchester Uniteds målmand, Dean Henderson. Han har i denne sæson været udlejet til Sheffield United, og han har ikke umiddelbart udsigt til at komme på holdet i De Røde Djævle, hvor manageren foretrækker David de Gea, selvom spanieren har begået en del fejl i denne sæson. (Du kan se Dean Henderson i aktion for Sheffield United på videoen øverst på siden).

Liverpool overvejer et bud på Leandro Cabrera fra Espanyol, der netop er rykket ud af den bedste spanske række. Den 29-årige midterforsvarer fra uruguay skiftede så sent som i januar til klubben fra Getafe. Sportsmole har historien..

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top