The perfect guide to the casino

Rekorden er i fare: Liverpools mestre smider point på hjemmebane for første gang

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

For første gang i denne sæson måtte Liverpool gå fra en hjemmekamp uden at få de tre point. Burnley fik 1-1 med hjem fra Anfield.

Det kan godt komme til at knibe for liverpool med at sætte rekord med flest point nogensinde i Premier League.

Andy Robertson havde med et hovedstødsmål planmæssigt bragt Liverpool foran i første halvleg mod midterholdet, men i anden halvleg vendte billedet.

Her scorede Jay Rodriguez, og i slutminutterne kunne Burnley endda have vundet kampen, men Johann Berg Gudmundsson måtte se sit forsøg prelle mod overliggeren.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Liverpool havde retfærdigvis også mange chancer for at tage sejren, men gang på gang stod den engelske landsholdsmålmand, Nick Pope, i vejen og præsterede superredninger for Burnley.

Burnley har stadig et lille håb om at komme med i næste sæsons Europa League, mens Liverpool forlængst har sikret sig mesterskabet og nu primært spiller efter rekorder.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Jürgen Klopps mandskab har nu 93 point, og de skal bruge syv mere for at tangere Manchester Citys rekord på 100 point. Hvis de vil overgå den, skal de vinde alle de sidste tre kampe mod Arsenal, Chelsea og Newcastle.

Med pointtabet står det samtidig klart, at Liverpool ikke går igennem sæsonen med maksimumpoint på hjemmebane. De skal nu slå Chelsea i sidste hjemmekamp for at tangere rekorden på 18 sejre, som flere klubber har præsteret – bl.a. Manchester City i 2011-12.

(Du kan se højdepunkter og mål fra kampen i videoen øverst på siden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top