The perfect guide to the casino

FC Midtjylland har Superligaens bedste bane: Nu vil Sviatchenko have bedre baner i hele ligaen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

FC Midtjylland-stjernen Erik Sviatchenko vil have bedre baner i Superligaen.

Torsdag aften vandt FC Midtjylland det danske mesterskab, da de hjemme på MCH Arena besejrede FC København med 3-1. Græsset på hjemmebanen blev samme dag kåret som Superligaens bedste for tredje år i træk.

Det er noget som glæder Midtjyllands kaptajn, Erik Sviatchenko, men nu vil han have alle andre klubber til, at hæve kvaliteten af deres bane.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Jeg synes, det er en enorm stor forudsætning for professionel fodbold, at banerne er rigtig gode. Det varierer en del i Superligaen. Man kan sagtens komme ind på vores bane i februar, hvor den står forholdsvis snorlige, og så kan man komme til et andet stadion i Danmark, og så står den som en mudderpøl.

– Og det burde ikke kunne lade sig gøre, selv om de selvfølgelig gør deres bedste for, at den står, som den skal, siger anføreren i et interview med Spillerforeningen og tilføjer:

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Der burde ikke være så stor en forskel. Jeg synes, at forskellen er mindre, når man kigger rundt i de andre europæiske ligaer, end den nogle gange er i Superligaen. Det er ikke nogen stor kritik, det er mere et punkt, hvor man kunne løfte en lille pegefinger og sige, kan vi være fælles om det her og hjælpe hinanden, fremfor det bliver en form for konkurrence.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: CHAMPIONS: FC Midtjylland er danske mestre – se ALT fra guldbraget øverst oppe.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top