The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Real Madrid cruiser mod guld til sig selv – og til DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Real Madrid – Alavés – Real Madrid vinder uden mål imod

– Alt tyder efterhånden på, at Real Madrid tager den spanske titel i år, efter at FC Barcelona har vundet de to foregående år. Zinédine Zidanes tropper har et forspring på et enkelt point til netop FC Barcelona, men katalanerne har spillet en kamp mere. Oven i købet er Real Madrid bedst indbyrdes, som er næste kritierium, hvis holdene står lige i point.

– Real Madrid har så ikke lagt sig i spidsen, fordi de sprudler med offensiv fodbold og masser af mål. Til gengæld er de gode til at holde tæt bagi. Der er kun lavet 21 mål i 34 kampe mod de kongelige madrilenere.

– Real Madrid har vundet de seneste syv kampe i træk, og i fem af dem har de vundet, uden at modstanderne har scoret. Det gælder bl.a. alle de sidste tre hjemmekampe mod Valencia, Mallorca og Getafe.

– Real Madrid er ubesejret på hjemmebane i La Liga i denne sæson. De har vundet 13 og spilet fire kampe uafgjort, og det vil være ikke så lidt at en sensation, hvis det første nederlag kommer her.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Alavés er i elendig form. De har tabt de seneste fem kampe og kun lavet et enkelt mål. Det har bragt dem i nedrykningsfare.

– På udebane er det kun lykkedes for Alavés at samle ni point ud af 51 mulige. Og der er scoret 37 mål mod dem på udebane. Det står i enorm kontrast til de 14, der er lavet mod dem på hjemmebanen i Baskerlandet.

– Oven i købet har de dårlige erfaringer med at møde Real Madrid på udebane. Siden oprykningen for fire år siden har de tabt de tre forrige kampe mod Real Madrid på udebane med tilsammen 0-10.

– Sejr til Real Madrid aflønner Onsidebetting med beskedne odds 1,20, og det er der ikke meget ved. Ved at spille sejr til Real Madrid uden mål imod, kommer odds op på 1,64, og det er heller ikke meget – men det skræller lige an til et bet. Alternativt kan man forsøge at spille på Real Madrid og mere end 2,5 mål. Det giver odds 1,68, men det er lige risikabelt nok, for de tre seneste kampe har Real Madrid alle vundet med 1-0.

Spilletidspunkt: Fredag kl. 22.00

Sådan ligger de

Real Madrid nummer 1 (V23 U8 T3)
Alavés nummer 17 (V9 U8 T17)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,64

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 328 kroner

Overskud: 128 kroner

(Øverst på siden kan du se en video, hvor Real Madrid er i aktion).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top