The perfect guide to the casino

Mourinho er stiktosset: De aner ikke hvad det handler om

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

José Mourinho er meget vred over, at Eric Dier har fået fire spilledages karantæne.

Det engelske fodboldfoobund (FA) har givet Eric Dier fire spilledages karantæne, fordi han løb op på tribunen efter en kamp i Norwich. Det gjorde midtbanespilleren for at konfrontere en fan, der havde råbt grimme ting undervejs og truet Eric Diers bror, som var tilstede under kampen. (Du kan se Eric Diers aktion på videoen øverst på denne side).

Ligesom det ikke er tilladt for tilskuere at løbe ind på banen undervejs, har spillerne heller ikke noget at gøre på tribunen. Men Tottenham-manager José Mourinho mener, at straffen er helt ude af proportioner.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Vi er i fodbold, fordi vi elsker det smukke spil. Men fodboldtrænere og fodbodlspillere er også mennesker med følelser, siger José Mourinho ifølge Daily Mirror.

– Denne beslutning er truffet af mennesker, der helt tydeligt ingenting ved, hvad det hele drejer sig om. De hører slet ikke til i fodbold-miljøet. Det er magtfulde mennesker, der ikke forstår, hvordan man føler som fodboldspiller og som manager. Og det er klart, at det er meget, meget svært at styre noget, som man ingenting ved om. Men det er dem, der bestemmer, siger Tottenhams portugisiske manager.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

I Tottenham er de særligt vrede over straffens længde, fordi den pågældende fan er blevet afhørt. Han har sagt undskyld for sin opførsel, og han har også sagt, at han ikke på noget tidspunkt følte sig truet af Eric Dier, som ikke nåede at gøre noget ved ham, fordi der var mennesker, som lagde sig imellem. Og alligevel blev det til fire dages karantæne.

– Om vi vil appellere? Man kan jo prøve at se, hvor ofte det har nyttet noget for klubberne at appellere igennem tiderne. Det nytter ikke. Så jeg tror det ikke, siger José Mourinho.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top