The perfect guide to the casino

Han trænede FCM i de første seks kampe. Jeg har en lille aktie i DM-guldet

Kenneth Andersen mener selv, at han har en lille aktie i det DM-guld, som FCM med allerstørste sandsynlighed vinder.

Brian Priske har stået i spidsen for FCM i slutspillet og det meste af grundspillet. Men faktisk begyndte FCM sæsonen med Kenneth Andersen som træner.

Han overtog efter Jess Thorup, der endte i belgiske Gent. Men Kenneth Andersens job holdt kun i seks kampe. Så valgte han selv at trække sig for igen at blive træner på klubbens ungdomsakademi.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Jeg føler, at jeg har en aktie i mesterskabet. Det er ganske vist en lille aktie, men jeg stod i spidsen for holdet i de første seks kampe, og jeg var med i hele opstarten til sæsonen. Men der er sket meget siden. Der har været et transfervindue, og der er spillet mange kampe, så større er min aktie heller ikke, men den er der siger Kenneth Andersen til Tipsbladets hjemmeside.

Han har især været meget imponeret over holdets defensive stabilitet. Der er kun lavet 19 mål i 31 kampe mod midtjyderne.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Stabiliteten har virkelig imponeret mig – og så selvfølgelig defensiven. Det er meget få mål, holdet har indkasseret i denne sæson, og det betyder meget, at modstanderen i hver eneste kamp ved, at det bliver utroligt svært at score. Det er også en kæmpe kvalitet i den forstand, at det gør det nemmere at vinde på dage, hvor man måske ikke spiller så godt, siger Kenneth Andersen.

FCM bliver mestre torsdag aften, hvis det lykkes at opnå mindst uafgjort mod de forsvarende mestre fra FCK. Taber FCM, har holdet fire chancer mere for at vinde klubbens tredje danske mesterskab.

(Øverst på siden kan du se en video med højdepunkter og mål fra FCMs seneste sejr ude over FCN).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top