The perfect guide to the casino

Store ord i juli fra Zlatan: Milan havde vundet mesterskabet hvis jeg havde spillet hele sæsonen!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Zlatan Ibrahumovic mener, at AC Milan kunne have vundet det italienske mesterskab, hvis han bare havde spillet hele sæsonen.

Der var en gang, hvor AC Milan vandt Champions League og det italienske mesterskab som ubesejrede. SÃ¥dan er det bestemt ikke mere, for AC Milan er ikke en gang med i Champions League i denne sæson – og de fÃ¥r svært ved at komme det i næste sæson.

Men det kunne have været ganske anderledes, hvis man spørger Zlatan Ibrahimovic.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Hvis jeg havde været i Milan hele sæsonen, ville vi have vundet mesterskabet, lød det fra den 38-Ã¥rige svensker, efter at klubben yderst overraskende havde vendt 0-2 til 4-2 ude mod mestrene fra Juventus.

– Jeg er præsident, træner og spiller pÃ¥ én og samme tid. Det eneste negative er, at jeg kun bliver betalt som spiller, sagde Zlatan Ibrahimovic ifølge football-italia.net

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Han kom til klubben fra Los Angeles Galaxy i januar i år og har lavet fem mål i de 11 kampe, han har spillet. Men kontrakten udløber snart, og det er tvivlsomt, om Zlatan Ibrahimovic bliver i klubben.

AC Milan slog i forrige runde også nummer to i Serie A, Lazio, og det betyder, at klubben nu ligger på femtepladsen. Atalanta ligger nummer fire med et forspring på fire point og en markant bedre målscore samt en kamp i hånden.

(Du kan se en video med Zlatan Ibrahimovic øverst på denne side).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top