The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Liverpools mestre laver ikke mange mål mod bundhold – men DU kan få dobbelt op

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Brighton – Liverpool – under 2,5 mål

– Brighton er så småt kravlet i sikkerhed i Premier League. Klubben skal på det nærmeste tabe resten af kampene, hvis de skal komme i nedrykningsfare,. Og der kan såmænd også godt være point at hente i denne kamp, men det er ikke det, som væddemålet tager stilling til.

– Nemt bliver det dog ikke for Brighton mod Liverpool, der som bekendt allerede har vundet mesterskabet. Brighton har tabt de sidste otte kampe til Liverpool, og de har til dato aldrig slået Liverpool på hjemmebane (tre uafgjorte og tre nederlag).

– Der er lavet under 2,5 mål i 13 ud af Brightons seneste 18 kampe. Der er scoret et eller nul mål imod Brighton i 15 af de seneste 18 kampe i alle turneringer.

– To ud af de seneste tre indbyrdes kampe imellem klubberne har Brighton tabt 0-1.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Det er enormt svært at vide, hvor motiverede Liverpool er, nu hvor mesterskabet er i hus. Men motivationen for at holde målfest er næppe vanvittig stor. En spinkel sejr er rigeligt, og selv en uafgjort er til at leve med.

– Det lykkedes ganske vist for Liverpool at vinde 2-0 hjemme over Aston Villa i den seneste kamp efter ydmygende 0-4 ude mod Manchester City. Men også i Villa-kampen virkede mestrene uden den begejstring og den flair, som prægede de to første tredjedele af sæsonen. (Du kan se mål og højdepunkter fra kampen på videoen øverst på siden).

– Liverpool har spillet syv timer og 42 minutter uden at score et mål på udebane, og de er uden sejr i fem udekampe i træk i alle turneringer (en uafgjort og fire nederlag).

– Bet365.com giver odds 2,00 på under 2,5 mål i kampen, og det napper vi gerne.

Spilletidspunkt: Onsdag kl. 21.15

Sådan ligger de

Brighton nummer 15 (V8 U12 T13)
Liverpool nummer 1 (V29 U2 T2)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 2,00

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 300 kroner

Overskud: 150 kroner

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top