Mourinho glad for skænderi mellem Tottenham-spillere: Det var SMUKT

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Tottenham-manager José Mourinho kalder skænderiet mellem Hugo Lloris og Son Heung-min for smukt.

– Det var smukt at se på, sagde José Mourinho efter kampen ifølge London Evening Standard.

Episoden fandt sted lige før pausen i mandagens kamp mod Everton (1-0), hvor Tottenhams franske målmand tilsyneladende skældte ud på den Son Heung-min, fordi sydkoreanerens tilbageløb i aktionen forinden var for dårligt – noget, der nær havde kostet en udligning fra Evertons Richarlison.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Det fik Son Heung-min til at konfrontere Hugo Lloris, og flere holdkammerater måtte lægge sig imellem, så der ikke skete mere. Derefter gik holdene til pause. (Du kan se, hvad der skete på video-klippet øverst på siden).

– Hvis nogen skal skældes ud for det dér, så er det mig. Det kom sig nok af, at vi havde et møde efter kampen i Sheffield, sagde José Mourinho med henvisning til udekampen mod Sheffield United, som Tottenham tabte 1-3.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Der var jeg kritisk over for spillerne, fordi de ikke var kritiske nok over for hinanden. Det kan godt være, at der faldt et par grimme ord i dag, men det er okay. Det var godt at se reaktionen, sagde portugiseren og tilføjede:

– I pausen sagde jeg til dem, at når man reagerer på den måde, så viser det, at I nok skal køre den hjem i anden halvleg.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top