The perfect guide to the casino

Niels Frederiksen forsvarer Brøndby-målmand efter skrækkamp: Ikke Schwäbes skyld vi tabte

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Brøndby-træner Niels Frederiksen nægtede at give målmand Marvin Schwäbe skylden for nederlaget på udebane mod AaB, selvom tyskeren spillede en skrækkamp.

Som det sidste hold i medaljeslutspillet måtte Brøndby søndag notere sig et nederlag, da AaB vandt 2-0 efter flere koks af Marvin Schwäbe, der var direkte ansvarlig for hjemmeholdets første mål, og som generelt stod en ganske skrækkelig kamp med mange fejl. (Du kan se AaB-målet på videoen her på siden).

Men det var ikke kun derfor, Brøndby tabte, hvis man spurgte holdets træner, Niels Frederiksen.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– I fodbold begås der jo fejl. Marvin laver en stor fejl ved det første mål, men Marvin har stået nogle rigtig fine kampe for os her i foråret. Det sker jo, så det er jo ikke det, sagde Niels Frederiksene efter kampen ifølge Brøndby-fansiden 3point.dk

– Det er rigtigt, at de scorer to mål, og det er to meget store fejl, vi laver. Men de har chancer til at score andre gange også, så jeg synes ikke, man kan sige, at det er det, der gør, at vi taber, sagde Brøndby-træneren.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Brøndby var på forhånd handicappet af at måtte undvære Simon Hedlund og Samuel Mraz, der begge er blevet smittet med ooronavirus.

– Jeg synes jo, vi har to gode erstatninger i Jobbe (Jesper Lundstrøm, red.) og [Mikael] Uhre. De rammer så heller ikke deres niveau i dag, men det er der jo ikke ret mange af vores spillere, der gør. Det skal vi ikke bruge som en undskyldning. Det skal vi kunne håndtere, sagde Niels Frederiksen.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top