The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du mandagens rygtebørs.

Paris Saint-Germain er ifølge spanske AS indstillet på at lade Neymar skifte tilbage til FC Barcelona, hvis de to klubber kan blive enige om en overgangssum. Den franske klub købte den brasilianske verdensstjerne i 2018 for verdensrekordsummen 1,6 milliarder kroner, men de kan ikke få i nærheden af de penge for ham, sådan som markedet er netop nu. Så det bliver interessant at se, om det lykkes at opnå enighed. (Du kan se en video med fede højdepunkter i Neymars karriere øverst på denne side).

Xavi har forlænget kontrakten som træner for Al Sadd i Qatar, men det betyder ikke, at han ikke kan ende som træner i FC Barcelona i næste sæson. Spanske El Mundo Deportivo skriver, at klubbens tidligere stjerne har en klausul i kontrakten, der betyder, at han kan bryde den, hvis netop dette job bliver ledigt.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Chelseas muligheder for at få fat i Bayer Leverkusens tyske midtbane-es, Kai Havertz, er blevet større, efter at Bayern München-boss Karl-Heinz Rummenigge har sagt, at de tyske mestre ikke har råd til at købe ham. The Sun har mere om den sag.

Ifølge franske l’Équipe er den tidligere franske verdens- og europamester, Laurent Blanc, det seneste navn, der er sat i forbindelse med det ledige job som træner i Valencia. Albert Celades blev fyret i sidste uge i klubben, der får svært ved at kvalificere sig til næste sæsons Champions League. Tidligere på sæsonen blev hans forgænger, Marcelino, også fyret. Italienske Marco Silva, der tidligere på sæsonen blev fyret i Everton, smmt den tidligere Watford-manager, spanieren Quique Sanchez Flores, er også nævnt som mulige nye trænere i klubben.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Evertons manager, Carlo Ancelotti, siger ifølge Daily Telegraph (kræver login), at der ikke er nogen chance for, at den franske back, Lucas Digne, får lov til at forlade klubben til sommer. Han er sat i forbindelse med både Chelsea og Manchester City.

Mere Everton. Valencia er ifølge The Sun interesseret i klubbens colombianske midterforsvarer, Yerry Mina, der for to år siden spillede et halvt år i FC Barcelona.

Leeds er ifølge Daily Mirror parate til at gå efter Celtics franske målkonge, Odsonne Édouard, hvis det lykkes at rykke op i Premier League.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top